25520 81880    deyaor@otenet.gr Δε – Παρ 07:00 – 15:00

Σχέδιο Ασφάλειας Νερού Δ.Ε.Υ.Α Ορεστιάδας

Published by Tasos Mintzias on

Ερωτηματολόγιο Καταναλωτών

Η εκπόνηση και εφαρμογή ενός Σχέδιου Ασφάλειας Νερού (Water Safety Plan) είναι αποτέλεσμα συνδυασμένης εργασίας γραφείου και εργασίας πεδίου, η οποία πραγματοποιείται από ομάδα υλοποίησης που συγκροτείται για το σκοπό αυτό, αποτελούμενη από ομάδα εργασίας ειδικευμένων επιστημόνων και τεχνικών.

Στα πλαίσια της υλοποίησης του Σχέδιου Ασφάλειας Νερού σε όλο το δίκτυο της Δ.Ε.Υ.Α Ορεστιάδας, κατά την εφαρμογή της οδηγίας 98/83/ΕΚ σχετικά με τη «ποιότητα του νερού ανθρώπινης κατανάλωσης» και με απώτερο σκοπό τη διασφάλιση της Δημόσιας Υγείας και την υιοθέτηση και εφαρμογή ορθών πρακτικών στο σύστημα ύδρευσης του νερού ανθρώπινης κατανάλωσης δημιουργήθηκε το παρακάτω ερωτηματολόγιο στο οποίο κάθε πολίτης μπορεί να συμμετέχει με τις προτάσεις του αλλά και τη θέση του , για να συμβάλει στην ολοκλήρωση του παραπάνω Σχεδίου Ασφάλειας Νερού.

Το ερωτηματολόγιο μπορείτε να το βρείτε στο παρακάτω link :

Σχέδιο Ασφάλειας Νερού ΔΕΥΑ Ορεστιάδας (google.com)

Ανώνυμο Ερωτηματολόγιο Καταναλωτή
Στα πλαίσια της προσπάθειάς μας για καλύτερη εξυπηρέτηση και συνεχή βελτίωση της ποιότητας των υπηρεσιών μας, παρακαλούμε να βοηθήσετε με τη γνώμη σας. Απαντήστε παρακαλώ στις παρακάτω ερωτήσεις και στείλτε το με e-mail.
[Σημειώστε μία απάντηση σε κάθε ερώτηση]
[Σημειώστε μία απάντηση σε κάθε ερώτηση]
[Σημειώστε μία απάντηση σε κάθε ερώτηση]
[Σημειώστε μία απάντηση σε κάθε ερώτηση]